Komplett Bank Mastercard

Komplett Bankin myöntämä Mastercard-luottokortti sopii moneen eri käyttötarkoitukseen. Kortilla saa tavallisiin luottokorttiostoksiin korotonta maksuaikaa 50 päivää, mutta tarpeen vaatiessa isot ostokset voi maksaa myös pienemmissä erissä.

Komplett Bankin korttiin liittyy myös etuja tuova bonusjärjestelmä. Korttia käyttäessä jokaisesta ostoksesta saa bonuspisteitä, joita voi käyttää laskujen maksamiseen.

Hae Komplett Bank-luottokorttia tästä!

Komplett Bank Mastercard

Komplett Bank -kortin ominaisuudet

Komplett Bankin Mastercard-korttiin kuuluu lukuisia eri etuja:

  • Ilmainen Mastercard-kortti
  • Koroton maksuaika 50 päivää
  • Korkovapaata maksulykkäystä 3, 6 tai 9 kuukautta
  • Lukuisia erilaisia vakuutuksia ilmaiseksi
  • 1-2 % bonusta kaikista kortilla tehdyistä ostoksista
  • Maksuttomat käteisnostot

Jos maksat ostokset eräpäivään mennessä, ei niistä tarvitse maksaa ylimääräistä korkoa tai muita kuluja. Mikäli päätät käyttää ostoksiin Komplett Bankin osamaksujärjestelmää, maksat luottosummasta nimellistä korkoa 19,44 %. Todellinen vuosikorko on kaikki kulut huomioituna 21,87 %. Esimerkiksi 1 000 euron laina vuoden maksuajalla tulee maksamaan yhteensä 1 108 euroa.

Digitaalinen lompakko

Komplett Bankin luottokortti toimii myös digitaalisessa lompakossa. Voit käyttää maksukorttia puhelimessa, tabletissa, älykellossa tai tietokoneessa ja maksaa ostoksia nopeasti verkossa tai erilaisissa sovelluksissa. Digitaalisen lompakon käyttö kerryttää bonuspisteitä normaalisti.

Digitaalinen lompakko

Komplett Bank -kortin vakuutukset

Komplett Bankin Mastercard-kortin käyttäjä saa kortin mukana ilmaiseksi lukuisia eri vakuutuksia. Vakuutuksiin kuuluu:

  • Matka- ja peruutusvakuutus. Kun katat matkan kustannuksista vähintään 50 % Komplett Bankin kortilla, saat ilmaisen matka- ja peruutusvakuutuksen 45 päiväksi itsellesi ja perheellesi. Vakuutus kattaa matkan peruutuksen, matkatavaroiden viivästyksen, onnettomuudet, matkasairaudet sekä vuokra-auton omavastuun.
  • Identiteettivarkausvakuutus. Jos joku anastaa henkilötietosi ja käyttää niitä esimerkiksi lainojen hankkimiseen tai ostosten tekemiseen, saat apua identiteettivarkausvakuutuksesta. Vakuutus kattaa asian selvittämiseen vaadittavien oikeustoimien kustannukset jopa 10 000 euroon saakka.
  • Ostoturvavakuutus. Jos Komplett Bank Mastercardilla maksetut tuotteet vahingoittuvat onnettomuuden yhteydessä tai anastetaan ryöstön tai murtautumisen johdosta, korvaa vakuutus tuotteiden arvon 2 500 euroon saakka.
  • Maksuturvavakuutus. Tämä vakuutus kattaa lainasta tai luottokortista aiheutuvat kuukausimaksut, jos jäät työttömäksi tai menehdyt. Tämä vakuutus on maksullinen.

Komplett Bankin bonusjärjestelmä

Kun teet ostoksesi Komplett Bank -kortilla, saat loppusummasta bonuspisteitä. Verkossa tehdyistä ostoksista saat bonusta 2 % ja muista kortilla maksetuista ostoksista 1 %. Bonuksesta kertyneet rahat voi käyttää luottokorttimaksujen maksamiseen. Maksimissaan bonusta voi tienata vuoden aikana 200 euroa.

Miten Komplett Bankin korttia haetaan?

Komplett Bankin kortin saa haettua netin kautta. Korttia voivat hakea yli 20-vuotiaat, joiden luottotiedot ovat puhtaat.

Korttia hakiessa täytyy Komplett Bankin sivuille täyttää tiedot omasta siviilisäädystä, asuinmuodosta, kuukausituloista, työtilanteesta sekä muista luotoista. Hakemus allekirjoitetaan pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Jos korttihakemus hyväksytään, tulee itse kortti postissa muutaman päivän sisällä.

Hae Komplett Bank-luottokorttia tästä!