Mikä on suosituin Bitcoin-lompakko Suomessa

Mikä on paras Bitcoin-lompakko?

Kryptovaluutat ja Bitcoin ovat mahdollistaneet lähivuosina uusia sijoitusmahdollisuuksia, jotka ovat kaikille mahdollisia. Tässä artikkelissa ei anneta sijoitusvinkkejä, mutta sen sijaa keskitytään vertailemaan, mikä on paras Bitcoin-lompakko vuonna 2019 ja siitä eteenpäin. Esittelen tässä omat suosikkini ja itse arvostan näissä lompakoissa turvallisuutta, käytön helppoutta ja tietenkin suomalaisten maksutapojen yhdistämistä niihin, jos vaikka joku päivä innostuisit sijoittamaan kryptovaluuttoihin.

Tässä heti alkuun olen listannut parhaat Bitcoin-lompakot tai säilytyspaikat ja listauksen jälkeen käyn jokaisen vaihtoehdon tarkemmin läpi ja näytän, miten voit tallettaa Bitcoineja näihin lompakoihin.

Coinmotion logo (Prasos)

Coinmotion

Coinmotion on suomalaisen Prasos Oy:n palvelu, jossa voit säilyttää suosituimpia kryptovaluuttoja ja käydä myös kauppaa näillä valuutoilla. Tuetut kryptovaluutat: Bitcoin (BTC), Litecoin (LTC), Ethereum (ETH), Ripple (XRP) ja Stellar (XLM). Coinmotion-palveluun voit siirtää euroja omalta pankkitililtä tai myös debit- ja credit-korteilta. Rekisteröitymällä nyt saat alennetut 1,2% vaihtokulut ensimmäisten 30 päivän ajaksi!

Mitä täytyy huomioda Bitcoin-lompakon valinnassa?

Yläpuolella on esitelty muutama erilainen Bitcoin-lompakko ja sopivan lompakon valintaan vaikuttaa kaikkein eniten se, että mitä niillä Bitcoineilla on tarkoitus tehdä. Kuitenkin suosittelen aina avaamaan useamman kuin yhden lompakon valmiiksi, koska esimerkiksi loppuvuodesta 2017 kryptomaailmassa kävi niin kova kuhina, että osa palveluista ei hyväksynyt enää uusia asiakkaita, eli näihin ei voinut rekisteröityä. Tämän takia kannattaa avata 2-3 eri lompakkoa kerralla valmiiksi.

Kaupankäyntiä Bitcoineilla

Jos sinulla on tarkoitus aktiivisesti tai satunnaisesti käydä kauppaa Bitcoineilla tai vaihtaa niitä toisiin kryptovaluuttoihin, niin silloin Coinmotion tai Coinbase voisivat olla sinulle parhaat vaihtoehdot.

Isompi kertatalletus tai ”hodlaaminen”

Jos haluat laittaa kerralla isomman summan rahaa kiinni Bitcoineihin ja odottaa, että niiden arvo nousee esimerkiksi 2-3 vuoden päästä, niin silloin hanki ehdottomasti fyysinen Bitcoin-lompakko ja pidä se hyvässä tallessa. Jos sinulla ei ole vielä Bitcoineja hankittuna, niin avaa tili jompaan kumpaan aiemmin mainittuun kauppapaikkaan ja oston jälkeen siirrä Bitcoinit omaan fyysiseen lompakkoon.

Taskurahaa jemmassa

Jos haluat kokeilun vuoksi pitää Bitcoineja vähän itselläsi, etkä ole kovin kiinnostunut tekemään kryptovaluutoilla kauppaa, niin silloin Jaxx-lompakko voi olla erinomainen valinta. Se kannattaa avata joka tapauksessa varalompakoksi, vaikka teet aktiivisemmin kauppaa tai sijoitat pitkällä aikavälillä kryptovaluuttoihin.

Tässä artikkelissa käytiin läpi, missä Bitcoineja on fiksua säilyttää ja missä euroja voidaan vaihtaa eri kryptovaluuttoihin. En vielä ole puhunut tarkemmin kaupan käynnistä kryptovaluutoilla, mutta siitäkin aiheesta on tulossa oma blogikirjoitus. Toivottavasti näistä vinkeistä oli apua ja pääset pikkuhiljaa vauhtiin Bitcoin-maailmassa.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *