eToro

eToro on vuonna 2007 perustettu kaupankäyntialusta, jolla on tällä hetkellä jo kuutisen miljoonaa käyttäjää eri puolilla maailmaa. eToron erityispiirre on sosiaalinen kaupankäynti, jonka avulla käyttäjät voivat seurata kokeneempia treidaajia ja hyötyä ottamalla oppia heidän tekemisistään.

Aloita sijoittaminen

  • Palkkiotonta osakesijoittamista
  • Osta rakastamiesi brändien osittaisia osakkeita
  • Käytä tehokkaita analyysityökaluja ja innovatiivisia sosiaalisia ominaisuuksia

Huom! 76.4% piensijoittajien hinnanerosopimustileistä menettää rahaa.

eToro pähkinänkuoressa

eToron kautta voi sijoittaa osakkeisiin, ETF-rahastoihin, valuuttoihin, kryptovaluuttoihin sekä kullan ja öljyn kaltaisiin raaka-aineisiin. Valikoimasta löytyy myös paljon erilaisia CFD-tuotteita.

eToron kaupankäyntialusta on rakennettu sosiaaliseksi. Tämä tarkoittaa, että voit tarkastella muiden treidaajien ostoja ja myyntejä sekä halutessasi kopioida menestyneimpien sijoittajien sijoitustaktiikoita. Voit myös itse ansaita lisätuloja, jos muut treidaajat alkavat seurata ja kopioida sinua. Kokemattomat sijoittajat voivat hajauttaa sijoituksensa käyttämällä valmiiksi rakennettuja portfoliota.

Ennen omiin rahoihin kajoamista voit harjoitella sijoittamista ilmaisen 100 000 dollarin demotilin avulla. Näet tällä tavalla esimerkiksi vipuvaikutuksen tehon ilman pelkoa omien rahojesi menettämisestä.

Miten avaan tilin?

eToron tilin avaaminen on ilmaista, mutta tilin avauksen yhteydessä sinun täytyy tehdä vähintään 200 euron talletus.

Tilin avaukseen käytetään rekisteröintilomaketta, jossa kysytään nimesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi. Pääset samassa yhteydessä luomaan itsellesi käyttäjätunnuksen ja salasanan.

Kun olet vahvistanut sähköpostisi, siirryt henkilöllisyyden vahvistamiseen. Tämä onnistuu lataamalla eToroon kopiot henkilöllisyystodistuksestasi sekä jostain dokumentista, jossa käy ilmi asuinosoitteesi.

Kulut ja palkkiot

eToro ei veloita talletusmaksuja, mutta nostoista eToro perii 25 dollarin maksun. Kaupankäyntimaksuja veloitetaan vain spreadeissa. Miniminosto eTorolta on 50 dollaria. Rahansiirtomenetelminä voi käyttää luottokortteja sekä lisäksi PayPalia, Skrillia ja Netelleria.

Jos tiliä ei ole käytetty 12 kuukauteen, aletaan saldosta veloittaa käyttämättömyysmaksuna 10 dollaria kuukaudessa.

Asiakaspalvelu

eToron asiakaspalveluun voi olla yhteydessä viitenä päivänä viikossa 24/7. Kysymyksiin ei kuitenkaan valitettavasti vastata chatissa, vaan kysymyslomakkeen kautta.

Usein pulmaan löytääkin nopeammin vastauksen eToron ”Usein kysytyt kysymykset” -sivulta, jonne on koottu vastauksia yleisimpiin treidaajien eteen nouseviin kysymyksiin ja pulmatilanteisiin. Osiossa on käsitelty esimerkiksi sijoittamisen aloittamista, Copy Trading -toimintoa sekä kryptovaluuttoja.

eToro tarjoaa myös kattavia tietopaketteja eri aiheista, esimerkiksi sijoittamisen termeistä sekä sijoitusten verottamisesta.

Yhteenveto

eToro on eräs maailman suosituimmista sosiaalisista kaupankäyntialustoista, ja se tarjoaa yli 2 000 rahoitusvälinettä eri luokista. Palvelulla on käyttäjiä yli 140 maasta, joten yhteisön jäsenten kokemuksissa ja asiantuntemuksessa riittää ammentamista. eToron kautta voit myös kopioida suoraan toisten sijoittajien portfolioita.

Siirry eToroon tästä!

Huom! 76.4% piensijoittajien hinnanerosopimustileistä menettää rahaa.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.