Bank Norwegian luottokortti

Bank Norwegianin luottokortti on Visa-kortti, joka toimii maksu- ja luottokorttina Suomessa ja ulkomailla. Korttiin kuuluu myös paljon lisäominaisuuksia, kuten esimerkiksi Norwegian-lentoyhtiön etuohjelmassa käytettävät CashPoint-pisteet.

Maksaminen on Bank Norwegianin kortilla joustavaa. Maksuaikaa saa korottomasti 45 päivää, minkä jälkeen luotto jatkuu korollisena lainana. Tällä hetkellä jo 100 000 suomalaista käyttää Bank Norwegianin korttia, ja Pohjoismaissa käyttäjiä on jo yhteensä yli miljoona.

Bank Norwegian -luottokortin ominaisuudet

Bank Norwegian -kortin suurin etu on CashPoints-etuohjelma. Kun käytät Bank Norwegian -luottokorttia, saat kaikista ostoksistasi pisteitä. Pisteet voi käyttää Norwegianin lentolippujen tai aterioiden ostoon.

CashPoints-pisteet kerääntyvät seuraavalla kaavalla:

  • 10 % ostosten arvosta, kun ostat Norwegianin Flex-lentolippuja
  • 4 % ostosten arvosta, kun ostat Norwegianin LowFare-lentolippuja
  • 1 % kaikista muista kortilla maksamistasi ostoksista 10 000 euroon asti per vuosi
  • 0,5 % kortilla maksetuista ostoksista silloin, kun ostosten arvo ylittää 10 000 euroa vuodessa

Bank Norwegianin kortilla on muitakin etuja, esimerkiksi:

  • Ilmainen matkavakuutus ja matkan peruutusturva
  • Ilmaiset käteisnostot Suomessa ja ulkomailla
  • 45 päivää korotonta maksuaikaa luottokortilla tehdyille ostoksille
  • Ei vuosimaksua

Mikäli maksat laskut eräpäivään mennessä, ei ostoksille tai käteisnostoille kerry korkoa. Jos käytät kortin luottoa, on vuotuinen nimelliskorko 19,99 % ja todellinen vuosikorko 21,92 %.

Bank Norwegianin luottokortin luottoraja määräytyy henkilökohtaisesti. Suurimmillaan luottoraja voi olla 10 000 euroa. Luottoluokitus tehdään omien tulojesi ja taloudellisen tilanteesi perusteella.

Bank Norwegian -kortin matkavakuutus

Kun matkaa tilantessasi olet maksanut lipusta vähintään 50 % Bank Norwegianin luottokortilla, saat matkalle ilmaisen matka- ja peruutusvakuutuksen. Vakuutuksen piiriin kuuluu kortin omistajan lisäksi hänen mukaan matkustavaa puolisoa, lapsia sekä maksimissaan kolmea perheen ulkopuolista kanssamatkustajaa.

Mobiilimaksut ja älykellomaksut

Voit halutessasi rekisteröidä Bank Norwegian -kortin Gamin Payhin, Fitbit Payhin tai Google Payhin. Näitä maksutapoja käytettäessä CashPoints-pisteet kertyvät samaan tapaan kuin luottokorttia käytettäessä.

Jos mobiililaitteesi tai älykellosi ei toimi näissä palveluissa, voit tilata Norwegianilta myös minikortin lähimaksuominaisuudella.

Miten Bank Norwegianin luottokortin saa hankittua?

Bank Norwegianin luottokortti voidaan myöntää vähintään 23-vuotiaalle henkilölle, joka on ollut Suomen väestötietorekisterissä viimeiset 36 kuukautta. Kortin hakijalta ei saa löytyä maksuhäiriömerkintää.

Kortin hakijalle tehdään aina rutiininomainen luottokelpoisuuskartoitus, jonka perusteella tehdään lopullinen päätös kortin myöntämisestä. Korttia voi hakea, vaikka olisit työtön tai opiskelija.

Bank Norwegianin luottokortti haetaan netistä Bank Norwegianin sivuilta. Korttihakemuksen hyväksymisestä saa tiedon yleensä muutaman tunnin sisällä. Kortti toimitetaan postitse noin viikon sisällä.

Luoton maksaminen

Bank Norwegianin luottokortin avointa saldoa lyhennetään joka kuukauden 15. päivä. Tällöin maksetaan edellisen kuukauden aikana käytetty luotto joko kokonaan tai osittain. Minimilyhennys on joko 30 euroa tai vähintään 3 % avoimesta saldosta.

Yhteenveto

Bank Norwegian -luottokortti on kätevä valinta erityisesti paljon matkustavalle. CashPoint-pisteillä saa parhaimmillaan katettua lentolippujen hinnasta valtaosan tai maksettua ne kokonaan, ja lisäksi korttiin kuuluu ilmainen matkavakuutus koko seurueelle.

Monet Bank Norwegianin asiakkaat maksimoivat pisteiden saannin hyödyn maksamalla kaikki ostokset Norwegianin kortilla ja lyhentämällä saldon eräpäivään mennessä kokonaan. Asiassa kannattaa kuitenkin olla tarkka, sillä lasku tulee aina vain minimilyhennyksestä. Jos et halua maksaa korkoja, muista muuttaa summa maksun yhteydessä.

Hae Bank Norwegian korttia tästä!