AvaTrade

AvaTrade on monipuolinen kaupankäyntialusta, jonka kautta voi käydä kauppaa valuutoilla, osakkeilla, raaka-aineilla sekä indekseillä. AvaTradelta löytyy erilaisia finanssi-instrumentteja yli 200 kappaletta.

AvaTrade

Rekisteröidy AvaTradeen ja käy kauppaa valuutoilla, kryptovaluutoilla, osakkeilla ja indekseillä. Kulut on sisällytetty spreadeihin, ja voit kokeilla kaupankäyntiä turvallisesti ilmaisella demoversiolla.

Huom! 76.4% piensijoittajien hinnanerosopimustileistä menettää rahaa.

AvaTrade pähkinänkuoressa

Vuonna 2006 perustettu AvaTrade sekä aloitteleville sijoittajille että ammattilaisille tarkoitettu väline verkkokaupankäyntiin. AvaTrade on suosittu alusta erityisesti valuuttakauppaan, mutta se sopii hyvin myös esimerkiksi CFD-kaupankäyntiin. Voit näiden lisäksi ostaa ja myydä indeksejä, arvopapereita, rahasto-osuuksia sekä kryptovaluuttoja.

AvaTradella on käytössä monia erilaisia kaupankäyntiympäristöjä, esimerkiksi intuitiivinen AvaTradeGo sekä suosittu MetaTrader 4 sekä 5.

Lukuisia alan palkintoja (Best Forex Broker 2019, Most Innovative CFD Broker 2019, Most Regulated Broker 2020) kahminut AvaTrade on vahvasti lisensoitu. Sen toiminta säätelee Central Iso-Britannian rahoitustarkastusvirasto eli FCA, ja muita valvovia tahoja ovat muun muassa CySeC ja ASIC. AvaTraden päämaja sijaitsee Dublinissa. Yhtiöllä on toimistoja ja myyntikeskuksia eri puolilla maailmaa, esimerkiksi Pariisissa, Tokiossa ja Sydneyssä.

AvaTradella on maailmanlaajuisesti yli 200 000 rekisteröitynyttä asiakasta, jotka toteuttavat kuukaudessa yli 2 miljoonaa kauppaa.

Miten avaan tilin?

Tili avataan netin kautta. Ensimmäinen askel on rekisteröintilomakkeen täyttäminen. Tiedot voi ladata suoraan Googlesta tai Facebookista tai vaihtoehtoisesti täyttää itse.

Kuten muissakin kaupankäyntialustoissa, tulee sinun vahvistaa henkilöllisyytesi jo ennen ensimmäisen tilisiirron tekoa. Tämä onnistuu lataamalla tilille kopiot henkilöllisyystodistuksestasi sekä dokumentista, jossa käy ilmi asuinpaikkasi. Palvelu opastaa sinua henkilöllisyyden vahvistamisessa lähes kädestä pitäen, ja dokumentit siirtyvät aina suojatun yhteyden kautta.

Kun tili on onnistuneesti vahvistettu, tulee sinun siirtää sinne vähintään 100 euroa. Tämän jälkeen voit aloittaa kaupankäynnin.

Jos haluat kokeilla kaupankäyntialustaa riskittömästi ennen talletuksen tekoa, voit ladata siitä ilmaisen demoversion. Demotilillä voit harjoitella kauppojen tekemistä ja tutustua alustan eri ominaisuuksiin ilman mahdollisuutta menettää rahaa.

Kulut ja palkkiot

Valtaosa AvaTraden kautta tehdyistä toimenpiteistä on maksuttomia, sillä kulut on sisällytetty automaattisesti spreadiin.

Talletuksista tai nostoista ei peritä erillisiä kuluja. Käyttämättömästä tilistä joutuu kuitenkin maksamaan erillisen kulukorvauksen, joka on 50 euroa 3 kuukaudelta ja 100 euroa vuodelta.

Asiakaspalvelu

AvaTrade tarjoaa asiakaspalvelua 15 eri kielellä, mukaan lukien suomi. Tukihenkilöt päivystävät vuorokauden ympäri, ja heihin voi ottaa yhteyttä chatissa, sähköpostilla sekä puhelimella.

Joskus yksinkertaisiin kysymyksiin löytyy vastaus AvaTraden tarjoamista tietopaketeista ja kattavasta kysymys-vastausosiosta – näihin alueisiin on nimittäin panostettu keskimääräistä paremmin.

Yhteenveto

AvaTrade on hyvä valinta kaupankäynnin aloittamiseen. Alusta on helppokäyttöinen ja selkeä, ja siihen voi tutustua turvallisesti demoversiosta löytyvän 100 000 leikkidollarin avulla. Opetteluvaiheessa voi käyttää hyväksi myös palvelun laajaa tietomateriaalia.

Monilla tahoilla lisensoitu AvaTrade saa pisteitä myös edullisuudestaan, sillä kulut on aina sisällytetty jo valmiiksi suhteellisen alhaiseen spreadiin.

Siirry AvaTrade-palveluun tästä!

Huom! 76.4% piensijoittajien hinnanerosopimustileistä menettää rahaa.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.