Plus500

Plus500 on kaupankäyntialusta, jonka kautta voit sijoittaa erilaisiin CFD-tuotteisiin. Vuonna 2008 perustettu Plus500 Ltd on listattu Lontoon pörssiin, ja se on tällä hetkellä markkinoiden johtava hinnanerosopimusten tarjoaja.

Plus500

Rekisteröidy Plus500-palveluun ja aloita kaupankäynti yli 2000 CFD-tuotteella. Suurin osa Plus500-alustalla tehdyistä toimenpiteistä on maksuttomia, sillä kulut on sisällytetty suoraan osto/myyntihintojen spreadeihin.

Huom! 76.4% piensijoittajien hinnanerosopimustileistä menettää rahaa.

Plus500 pähkinänkuoressa

Plus500 on CFD-tuotteisiin (Contracts for Difference) erikoistunut yritys. Plus500-palvelun kautta voi käydä CFD-kauppaa valuutoilla, kryptovaluutoilla, optioilla, hyödykkeillä sekä indekseillä. Erilaisia sijoitusinstrumenttejä on tarjolla yli 2 000 kappaletta. Kaikki välineet ovat vipuvaikutuksellisia.

Plus500 Web Trader -kaupankäyntialusta on helppokäyttöinen, ja se on saatavilla myös suomenkielisenä. Palvelua voi käyttää sekä tietokoneelta että mobiililaitteilta käsin, ja ohjelmistoon voi tutustua turvallisesti ilmaisen ja rajoittamattoman demotilin kautta.

Plus500 Ltd on Iso-Britannian rahoitustarkastusviraston eli FCA:n valtuuttama ja säätelemä yritys. Palvelua käytetään yli 50 maassa ja 30 eri kielellä.

Miten avaan tilin?

Tilin avaaminen sujuu yksinkertaisesti ja helposti netin kautta. Rekisteröinti aloitetaan sähköpostiosoitteen antamisella, minkä jälkeen palveluun syötetään omat henkilötiedot.

Ennen kaupankäynnin aloittamista asiakkaiden täytyy vahvistaa henkilöllisyytensä KYC-prosessin kautta. Tämä onnistuu lataamalla palveluun kopiot henkilöllisyystodistuksesta sekä dokumentista, jossa näkyy osoitteesi (esimerkiksi sähkölasku tai veroilmoitus). Dokumentit ladataan suojatun yhteyden kautta, joten ne eivät voi joutua vääriin käsiin.

Kun tili on vahvistettu, voit siirtää sinne rahaa verkkopankin, luottokortin, Skrillin tai Paypalin kautta. Kaupankäynnin voi aloittaa 100 euron minimitalletuksella.

Kulut ja palkkiot

Plus500 tarjoaa useimmat palvelunsa veloituksetta, sillä kulut on sisällytetty suoraan osto/myyntihintojen spreadeihin. Erillisiä lisämaksuja peritään vain muutamista toiminnoista, esimerkiksi valuutanvaihtokulusta, yömaksusta, toimettomuusmaksusta sekä pysäytystoimeksiannoista.

Talletuksista ei peritä erillisiä maksuja, ja maksuttomia nostoja voi tehdä viisi kappaletta kuukaudessa. Jotkut pankit tai maksupalvelut voivat tästä huolimatta periä toimeksiannoista omien taksojensa mukaisia kulukorvauksia.

Asiakaspalvelu

Plus500 tarjoaa asiakaspalvelua ympäri vuorokauden ja viikon jokaisena päivänä. Kysymyksiin vastataan online-chatissa sekä sähköpostin kautta. Plus 500-palvelun suomenkielisiltä sivuilta löytyy myös suhteellisen kattava tietopankki, josta voi etsiä vastauksia yleisimmin esitettyihin kysymyksiin.

Yhteenveto

Plus500 on CFD-kauppaan erikoistunut ja yli 10 vuotta alalla toiminut yritys. Palvelua käytetään yli 50 maassa, ja yli 30 kieliversion joukosta löytyy myös suomi.

Plus500-palvelun etuja ovat helppokäyttöisyys sekä edullisuus, sillä suurin osa kuluista on sisällytetty valmiiksi spreadeihin. Plus500 sopii erityisen hyvin kokeneille sijoittajille.

Siirry Plus 500-palveluun tästä!

Huom! 76.4% piensijoittajien hinnanerosopimustileistä menettää rahaa.