Kilpailu.fi

Kilpailu.fi on kotimainen sivusto, jonka kautta voi voittaa lahjakortteja ja tuotepalkintoja kyselyihin osallistumalla. Kilpailu.fi-sivuston taustalla toimii suomalainen teknologia-alan yritys LeadSpark Oy.

Kilpailuun osallistuminen edellyttää vastaamista erilaisiin kysymyksiin, joissa kartoitetaan vastaajan tilannetta esimerkiksi vakuutusten, sähkösopimusten tai kännykkäliittymien suhteen ja intoa kyseisten palveluiden kilpailuttamiseen tai päivittämiseen.

Kilpailuihin osallistuminen on ilmaista, eikä vastaamalla sitoudu mihinkään. Kilpailujen palkinnot rahoitetaan yhteistyökumppaneiden avulla – he saavat vastausten perusteella tietoa suomalaista kuluttajista. Käytännössä Kilpailu.fi siis myy vastauksia eri yrityksille, jotka voivat vastaustesi perusteella ottaa sinuun yhteyttä myöhemmin. Sivuston ideana on siis hankkia suomalaisille yrityksille liidejä eli potentiaalisia ostavia asiakkaita.

Siirry Kilpailu.fi-sivulle tästä!

Paljonko voin ansaita Kilpailu.fi-sivuston kautta?

Kilpailuissa arvotaan joko tuotepalkintoja tai lahjakortteja, eli käteistä rahaa ei ole tarjolla. Palkintojen arvot vaihtelevat suuresti: joistain kyselyistä voi voittaa 15 euron Netflix-lahjakortteja ja joistain vaikkapa 1 600 euron arvoisen iPhone XS-puhelimen.

Yleisimmät arvontapalkinnot vaikuttavatkin olevan puhelimia, sillä monet kysymykset liittyvät kännykkäliittymiin. Muitakin arvokkaita palkintoja on tarjolla – esimerkiksi 1 000 euron arvoinen kahvikone.

Lahjakorttien arvo vaihtelee satasista noin tuhanteen euroon. Lahjakorttien avulla voi hankkia ulkomaanmatkoja, polttoainetta, huonekaluja tai ruokaa. Onpa arvonnassa voitettu myös Tesla viikon ajaksi omaan käyttöön.

Miten rekisteröidyn jäseneksi?

Kilpailuihin osallistuminen ei vaadi rekisteröitymistä. Jokaiseen arvontaan osallistuminen tapahtuu täyttämällä sen yhteydestä löytyvään lomakkeeseen henkilötiedot ja yhteystiedot ja vastaamalla sen jälkeen erilaisiin kysymyksiin. Kysymysten määrä ja aihepiirit vaihtelevat kilpailukohtaisesti, eivätkä kysymykset välttämättä liity kilpailusta voitettavaan palkintoon mitenkään.

Kilpailuihin osallistuminen vie muutaman minuutin per kilpailu – hitaalta vastaajalta maksimissaan kymmenen minuuttia. Lomakkeessa kysellään erilaisia kulutustottumuksiin liittyviä asioita sekä vaikkapa oman kodin vakuutuksiin tai sähkön tilaamiseen liittyviä kysymyksiä.

Kun kyselyyn vastaaminen on tehty, voit kutsua mukaan myös ystäviäsi tai perheenjäseniäsi. Mitä enemmän ihmisiä kutsut, sitä paremmat mahdollisuudet sinulla on voittaa palkinto.

Miten tietojenkeruu tapahtuu?

Kilpailu.fi:n takana on teknologiayritys LeadSpark. Sen liikeideana on toimittaa yhteystyöyrityksille laadukkaita kuluttajaliidejä eli tietoa potentiaalisista asiakkaista. Kun siis annat tietojasi kilpailuun liittyvissä kysymyksissä, tullaan vastauksiasi käyttämään tuotteiden ja palveluiden markkinointiin. Toki sinulta myös kysytään tähän lupa ennen kysymyksiin vastaamista.

Kilpailu.fi:n hyvät puolet

Kilpailuihin osallistuminen on erittäin helppoa, ja arvonnasta saatavat tuotepalkinnot ja lahjakortit ovat useimmiten arvokkaita. Sinun ei myöskään tarvitse antaa tietojasi kilpailuihin, joiden palkinto ei ole vastaustesi arvoinen.

Kilpailu.fi:n huonot puolet

Arvontoihin osallistuaksesi sinun täytyy antaa yhteystietosi käytettäväksi markkinointitarkoituksiin. Tämä tarkoittaa, että saatat saada Kilpailu.fi-yhteistyöyrityksiltä puheluita tai viestejä, joissa he kauppaavat tuotteitaan tai palveluitaan.

Kilpailu.fi

  • Palkkiot: Arvonnassa voitettavia tuotepalkintoja ja lahjakortteja
  • Palkkion suuruus per kysely: 15 - 1500€, jos voitat palkinnon
  • Kyselyn kesto: 3 - 10 min